maanantai 29. elokuuta 2011

Mitä ihmettä ovat Sh'bam ja FightCircuit?

Tänään se starttaa: SATS Iso Omenan syyskausi!
Ja mitä kaikkea syyskausi tuokaan tullessaan: Sh’bam, FightCircuit, Kids Parkour… Lukujärjestys vilisee uusia ryhmäliikuntatunteja, vanhojen tuttujen suosikkituntien lisäksi. Nyt vain rohkeasti testaamaan tarjontaa.
Moni onkin ehtinyt jo ihmettelemään mitä ovat nuo kryptisellä nimellä varustetut tunnit kuten Sh’bam tai FightCircuit? Tässäpä siis lyhyt esittely syksyn uutuuslajeista:

SH’BAM
Sh’bam on maailmankuulun liikuntaorganissation Les Mills:in kehittämä uusi ja hauska ryhmäliikuntatunti, ja perustuu mukaansatempaavalle musiikille, helpoille tanssikoreografioille ja hauskanpidolle. Tunnin iskulause on ”Come as you are –Leave as a star”, eli tunnin jälkeen jokainen tuntee itsensä todelliseksi tähdeksiJ Se on tarkoitettu ihan kaikille, iästä, sukupuolesta ja liikunnallisesta taustasta riippumatta. 45 minuuttia kestävä tunti sisältää 12 musiikkikappaletta, joilla jokaisella on oma yksinkertainen koreografia. Jokainen kappale on erilainen, joten kaikille löytyy tunnilta ihan varmasti oma suosikkikappale.

FightCircuit
FightCircuit on taistelulajeista vaikutteista saanut kiertoharjoittelutreenimuoto, jossa harjoitetaan voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Sopii erityisesti kovasta treenistä pitäville. Liikkeet tehdään pääasiassa oman kehon painolla ja niissä sovelletaan mm. karatessa ja nyrkkeilyssä käytettäviä tekniikoita. Tunti ei kuitenkaan edellytä aikaisempaa kokemusta taistelulajeista. Ainoastaan sisua ja taistelutahtoa;)

Iso Omenan Lohkotut Hinnat –päivillä 31.8.-4.9. pääset tutustumaan tarkemmin uusiin ryhmäliikuntatunteihimme, sillä SATS:in oma show-tiimi esittää näytteen mm. Sh’bam-tunnista Iso Omenan lavalla (toritasolla) keskiviikkona 31.8. klo:16.30, 17.30 ja 18.30 sekä perjantaina klo:16.30, 17.30 ja 18.30.
Tervetuloa katsomaan ja kokemaan syksyn hauskimmat treenit SATS Iso Omenaan!

1 kommentti:

  1. Oltiin äidin kanssa tolla Sh´Bam tunnilla lauantaina ja heti kun musiikki alkoi tuntui kun olisi jossa isossa tanssi studiossa tanssimassa ja kaikki katsoisivat!! Ihanaa! Elina,hyvä tunti!!!<33

    VastaaPoista