torstai 4. elokuuta 2011

Uusi syyskausi ja uudet kuviot

Kesälomien jälkeen tuntuu usein hankalalta päästä kiinni arkirutiineihin. Täytyy herätä herätyskellon soittoon, laittaa sukat jalkaan ja etsiä tärkeät työpaperit mukaan. Itikkamyrkkykin täytyy vaihtaa säädyllisempään tuoksuun.
 
Nyt kolmannella työviikolla huomaan jo oppineeni taas arkirytmin, mutta silti väistelen vielä sitä viimeistä. Milloin aloitan syksyn treenit kunnolla? Mitä teen ja mikä on tavoitteeni? Olisiko se pehmeä lasku crosstrainerille vai Detox-kuuri ja CyclingInterval?
 
Tällä hetkellä työskentelen kolmatta vuotta SATSilla kuntokeskusvastaavana, mutta syyskuun alussa tulen siirtymään IT-alalle myyntitehtäviin. Kiitän kaikkia asiakkaitamme ja koko henkilökuntaa upeista hetkistä SATS Iso Omenassa – teitä tulee ikävä!
 
Omassa arjessani iso muutos on myös se, että kuntosali ei tule olemaan joka päivä nenäni edessä. Miten käy fyysisen kuntoni? Olen aina sanonut, että ei auta vaikka käy salilla joka päivä – siellä täytyy tehdä jotain. Jotain mikä kehittää (ja rasittaa kroppaa). Tiedän varsin hyvin montako toistoa vaaditaan parempaan lihaserottuvuuteen. Tiedän mitä treeniä kannattaa tehdä, jotta pohkeet kasvavat tai vyötärön muoto muuttuisi. Tunnen silti laiskan itseni kun puhutaan treenikerroista, saati terveellisemmästä ruokavaliosta. Ei siitä tule mitään. En jaksa. Ehdinkö edes?
 
Aikani voivoteltua tätä, päätin ottaa itselleni SATS Personal Trainerin. Olen luvannut raportoida viikoittain Personal Trainerilleni treeneistäni ja edistymisestäni. Nyt tiedän, että onnistumisen ei tarvitse olla ainoastaan itsestä kiinni.
 
Minun tavoitteeni on pudottaa 8 kiloa marraskuun loppuun mennessä.
 
Mikä on sinun tavoitteesi?
 
Syysterveisin,
 
Mauri Heikura
Kuntokeskusvastaava
SATS Iso Omena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti