maanantai 30. toukokuuta 2011

Mitä tapahtuu MiniSATS:issa?

MiniSATS-lastenhoito on tärkeä osa SATSin palveluvalikoimaa. MiniSATS tukee SATSin missiota auttaa yhä useampaa liikkumaan säännöllisesti. Selvitetäänpä hieman mitä siellä tehdään…

Kuka olet? Tuuli Yli-Jaskari ja työskentelen lastenhoitajana ja asiakaspalvelijana SATS Iso Omenassa
Mitä teit tänään MiniSatsissa? Aluksi väritimme, sitten pelattiin Wii-pelia. Lapset keksivät muutaman oman leikin ja katsoin vieressä, jotta kaikki toimii hyvin. Paljon myös jutellaan lasten kanssa.
Mitkä ovat mielestäsi lasten lempileikkejä? Majanrakennus ja piilonen on suosittuja. Lapset pitävät myös Nintendo Wiistä. Nintendo Wiin kanssa lapset liikkuvat koko ajan, mikä on tarkoituksenmukaista.
Mikä työssäsi on mukavinta? Tapaa tosi erilaisia lapsia. On mukavaa huomata miten samanikäiset lapset pitävät erilaisista asioista. On palkitsevaa huomata, kun saa kaikki viihtymään.

Kuka olet? Kati Jokio
Miten treenit sujuivat tänään?
Olin Combatissa ja toin Emman MiniSatsiin treenin ajaksi hoitoon.
Miltä sitä sinusta tuntuu jättää lapsi hoitoon? Jätän luottavaisin mielin ja lapset tykkää mennä sinne.
Mitkä ovat mielestäsi lasten lempileikkejä? Ohjaajat keksivät paljon erilaisia leikkejä. Meidän lapsen lempileikki on ”mukileikki”, joka on niinkin yksinkertainen kun piilotetaan mukia ja etsitään sitä. Tilassa on hankala leikkiä piilosta, mutta esineellä se toimii. Lapset tykkäävät myös värittää kuvia ja kiipeillä MiniSATSissa.
Mikä on parasta MiniSATSissa? Hoidan itsekin lapsia ja olen usein hämmästynyt kuinka hyvin MiniSATSin hoitajat  aktiviteettejä ja etenkin eri ikäisille lapsille.

Kuka olet? Kasper
Minkä ikäinen olet?
Täytän 4 vuotta heinäkuussa
Olit tänään leikkimässä MiniSatsissa, mitä teitte? Me pelattiin Lehmäpeliä ja väritin Batman-kuvan. Tänään sain ilmapallon mukaan.
Mikä on parasta MiniSatsissa? En tiiä. Tykkään autoleikeistä paljon.


SATS Iso Omenan MiniSats lastenhoito on avoinna 30.5.2011 alkaen seuraavasti:

ma 9.15-12.15
ma 15.15-20.15
ti 16.45.20.15
ke 15.45-19.45
to 9.15-12.15
to 16.15-20.15
pe 9.15-12.15
pe 15.45-19.30
la 9.15-13.15

Voit varata paikan lapsellesi sähköpostitse isoomenaasiakaspalvelu@sats.com tai puhelimitse 010 309 9300. Otamme turvallisuussyistä lapsia vastaan maksimissaan 10 lasta hoitajaa kohti ja alle 2-vuotiaat laskemme kahtena lapsena. Ajanvarauksia otetaan maksimissaan kuudelle lapselle hoitovuoroon ja yksi vanhempi voi varata paikkoja kaksi kertaa viikossa kahdelle lapselle kerrallaan. Lapsen ollessa itkuinen tai käyttäytyvän huonosti hoitajamme tulevat hakemaan huoltajan tunnilta tai salilta rauhoittamaan tilannetta.

Tervetuloa SATS Iso Omenaan, sekä isot että pienet treenaajat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti