keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Tuoteuutisia


UUTUUS: Fruits and Nuts
Pähkinässä on purtavaa! Uutuutena tuotevalikoimastamme löydät nyt terveellisen valikoiman välipalaksi tai ennen treeniä nautittavaksi sopivia Fruits and  Nuts-tuotteita. Lisäenergiaksi soveltuvat upeasti GO-pussit, EAT Natural-patukat, Raw Bite-patukat sekä Anja Pärsön-pussit Risentalta.
Monipuoliset pähkinät ja pähkinä-hedelmä sekoitukset ovat myös maukas valinta palautukseen. Esimerkiksi Exotic Snacks pussin Cashew-pähkinöissä on sadassa gramassa 19 grammaa proteiinia. Anja Pärson valikoimasta Norrskensnötter sekä Skogsbärslycka ovat molemmat 60 grammaisia nautintokokonaisuuksia, joista proteiinia löytyy 12 grammaa per pussi.
Kaikki Fruit and Nuts-tuotteet ovat helppoja pitää laukussa mukana. Lisäksi ne ovat kevyt vaihtoehto ja sisältävä hyviä rasvoja. Esimerkiksi  Natural Diet-patukoissa on vain 200 kilokaloria. Kaikki yllä mainituista tuotteista ovat vegetaarisia. Niistä vain Eat Natural Trandbär-, Anja Pärson Skogsbärslycka- ja Tranbärstankar-tuotteet sisältävät maitoa. Suurin osa Fruits and Nuts valikoimamme tuotteista on myös gluteenittomia.
Tule maistelemaan ja kysymään lisää henkilökunnaltamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti